Despre servirea de la Casa Vanatorului

Casa Vanatorului este unul din putinele restaurante din Iasi care rezista de pe vremea regimului Ceausescu, acolo mergeau parintii nostri si datorita amplasamentului din Parcul Expozitiei de pe Copou, inca si astazi este vizitat la capacitate maxima, mai ales acum cand a dat caldura.
In cadrul Casei Vanatorului avem doua restaurante, o terasa imensa si Hunter’s Pub, un loc frecventat in mare parte de catre studenti.
An de an am mers pe acolo si tot timpul a fost problema mare cu servirea si cu atitudinea chelnerilor, dar odata cu preluarea locatiei de catre cei care detin si Restaurant Oscar, am crezut ca lucrurile vor functiona mai bine.
Anul trecut am stat pentru o portie de mici cam o ora, iar anul asta pentru cateva beri a trebuit sa stau cam jumatate de ora.
Inteleg faptul ca loactia este mare si ca personalul e stresat maxim pentru ca trebuie o servire rapida, dar clientul cu ce e vinovat?
Inainte de a merge intr-o locatie tot timpul ma gandesc la cum arata si cum e servirea si la Restaurantul Casa Vanatorului servirea este extrem de proasta si e pacat de locatie..mare pacat.

7 Responses to “Despre servirea de la Casa Vanatorului”

 1. mmm says:

  ce teraba are boule ospatarul daca bucatarul nu face fata comenzilor ?:)

 2. Ar fi frumos si indicat sa vorbesti civilizat pentru ca noi prin acest articol nu am adresat cuvinte jignitoare.

 3. invata sa scrii! says:

  locatia e perfecta pentru romanul de bloc care’si scoate nevasta la un mic si’o bere (sau v.2 ceafa la gratar cu grasa de cotnari) intr’o dupamiaza de vara. lasa-i pe ei, sunt obisnuiti sa astepte…
  felul in care te exprimi tu ca blogger profesionist wannabe este insa sub orice critica!
  te rog sa iti recitesti prima fraza…asa’i ca nu intelegi nimic? pfff….esti varza!

 4. grasu says:

  deranjati lumea de la case si locuri cu terasa voastra cu un singur wc unde pluteste ca catul .

 5. Ileana says:

  ce mai conteaza daca e decat un Wc daca patronului ii merge afacerea? asta e important in ziua de azi, sa iasa cat mai multi bani

 6. irina says:

  Anul acesta am avut ghinionul sa fac revelionul la Casa Vanatorului.A fost groaznic!
  Am optat pentru salonul elegant in vederea petrecerii unui revelion cat mai “elegant”, dar a fost exact contrariul. Am platit 250 ron/ persoana ca sa ce? Sa suport caldura infernala imbibata cu fumul de tigara, O aglomeratie de neinchipuit.Intr-o incapere cu 200 oameni nu ai un sistem de ventilatie, nu ai o fereastra, am stat ca sardelele. Cred ca daca era posibil se asezau mesele una peste alta, in ideea sa incapa cat mai multi prosti care sa aduca cat mai multe incasari conducerii restaurantului.
  Rusine!! Ce-ati fost si ce-ati ajuns! V-ati batut joc de noi!

 7. Dragos says:

  Servire deplorabila. Am fost prima data si am zis ca au o zi proasta bucatarii si ospatarii. Am fost servit urat tare: Hamsii prajite in ulei tare tare vechi, Cartofi prajiti veniti in 1 h !
  A doua oara am zis sa mai incerc. Am regretat tare ! ! ! ! ! !
  Hamsii la fel prajite in ulei vechi si cartofii gratinati nu mai veneau desi trecuse 1 h. Am cerut o explicatie vazand ca ceilalti din jurul meu au primit cartofi prajiti cu toate ca au venit dupa noi. Explicatia : nu sunt gata cu toate ca vedeam cu luau cartofi prajiti de la bucatarie si aduceau la mesele care venise dupa noi.
  Cer o explicatie si bucatarului la care el : am cerut cartofi gratinati nu prajiti…. Deci sa inteleg ca procesul de a rade putin cascaval peste 200 g de cartofi poate dura si 1 h… ????? sau cum ???
  In principiu servirea e varza si comportamentul ospatarilor si bucatarului lasa de dorit !
  NU RECOMAND SI NICI NU O SA MAI SERVESC LA ACEASTA TERASA ! ! ! !

Leave a Reply

Notice!

Please enable widgets in sidebar!