Before Party with Dj Splyce @ Skin Music Lounge

Astazi, 21 mai in jurul orei 14:30 am reusit sa ajung la Skin Music Lounge pentru a schimba cateva sute de vorbe cu Dj Splyce, cel mai bun DJ de mash-up din Statele Unite.
Acesta a impresionat prin tehnica si selectie muzicale nume precum Janet Jackson sau Justin Timberlake, acestia numindu-l DJ-ul lor preferat.
Ca unul dintre entertainerii de top ai Hollywood-ului, DJ Splyce si-a dovedit talentul in toate colturile Americii.
Recent, DJ-ul a fost invitatul special in cadrul show-ului gazduit de Larry King, “Larry King Live”, si a fost prezentat ca “DJ-ul Hollywoodian al starurilor”, fiind, de altfel, primul si singurul DJ invitat la aceasta emisiune.

Lasand lucrurile astea deoparte, tipul e genial, a reusit sa ma entuziasmeze si sa ma convinga sa fiu prezent la eveniment prin modul sau foarte interesant de a fi, rar vezi un om important sa vina la tine si sa-ti zica “Hi I’m Dj Splyce” si dupa 2-3 vorbe sa-ti zica “Great work with twitter and your website“.

Am postat pe contul @iasi4u de twitter cateva imagini de la repetitiile artistului pe care le voi afisa si aici pe blog.

Sa inceapa petrecerea, ne vedem diseara la Dj Splyce @ Skin Summer Lounge, vineri 21 mai incepand cu 23:30.

5 Responses to “Before Party with Dj Splyce @ Skin Music Lounge”

  1. [...] This post was mentioned on Twitter by Bogdan Alupoaie, iasi4u, iasi4u, iasi4u, iasi4u and others. iasi4u said: Before Party with Dj Splyce @ Skin Music Lounge http://blog.iasi4u.ro/before-party-with-dj-splyce-skin-music-lounge-2010/ [...]

  2. Chello says:

    multa muzica comerciala , multi cocalari , multe pitzipoance = 0 … deci atmosfera e fix de manele …. bleax skin @ ciric

  3. multa muzica comerciala , multi cocalari , multe pitzipoance = 0 … deci atmosfera e fix de manele …. bleax skin @ ciric
    +1

  4. [...] Vezi mai multe despre Before Party with Dj Splyce @ Summer Lounge 21 mai 2010. [...]

  5. [...] Eisner este unul din cei mai iubiti Dj de la Hollywood. A fost la Iasi in Skin Summer Lounge 2010 (vezi imagini) si in 2011 unde a mixat pe un stil mai putin cunoscut de noi Europenii, iar acum va mixa alaturi [...]

Leave a Reply

Notice!

Please enable widgets in sidebar!