Ajuta distrandu-te in Club Hypnotic Iasi in data de 17 decembrie

oldies but goldiesIn contextul apropierii sarbatorilor de iarna, Rotaract Iasi impreuna cu Clubul Hypnotic si portalul online www.iasi4u.ro vor organiza in data de 17 decembrie 2008 un eveniment caritabil intitulat “ Ajuta distrandu-te ”, eveniment care are ca scop strangere de fonduri pentru o casa de copii. Sumele stranse din vanzarea invitatiilor vor fi donate casei de copii din localitatea Verseni, Jud. Iasi, loc in care Rotaract Iasi a mers in fiecare an in preajma sarbatorilor cu o serie de cadouri pentru copiii de acolo.

Petrecerea organizata in seara de 17 decembrie 2008 va avea loc la clubul Hypnotic din Iasi incepand cu ora 22:00, pretul unei invitatii de 2 persoane fiind de 30 ron. Toti banii stransi din vanzarea invitatiilor vor fi donati.

Va fi o seara “Oldies but goldies” si se vor asculta melodiile anilor 70 – 90, muzica nemuritoare, muzica ce speram ca va fi pe gustul tuturor. Astfel speram intr-o prezenta cat mai mare la acest eveniment si speram ca spiritul sarbatorilor sa ne faca mai buni si mai deschisi pentru cei cu care soarta nu a fost prea generoasa. Ascultand o muzica buna si simtind vibratiile melodiilor de odinioara ne putem ajuta semenii.

One Response to “Ajuta distrandu-te in Club Hypnotic Iasi in data de 17 decembrie”

Leave a Reply

Notice!

Please enable widgets in sidebar!