Susține o cauză locală la Swimathon Iași

Ieşenii sunt invitaţi să dea forţă valului Swimathon Iaşi. Ei pot alege să contribuie la o schimbare în comunitatea lor susținând una sau mai multe din cele 12 proiecte şi inițiative înscrise pe site-ul oficial www.swimathon.fundatiacomunitaraiasi.ro. Săpămâna aceasta prezetăm ultimele 6 cauze din 12:
AIESEC Iaşi are obiectivul de a aduce traineri internaţionali care să predea limba engleză copiilor din centrele de plasament şi alături de care să desfăşoare zilnic activităţi multiculturale.

Asociaţia Mai Bine va crea un Centru Urban de Inițiative Bune (CUIB), o întreprindere socială cu obiective sociale, de mediu şi economice care pot asigura un impact pozitiv în comunitatea ieşeană.
Fundaţia Solidaritate şi Speranţă îşi propune să asigure zilnic, pe parcusul unui semestru şcolar, sprijin alimentar şi un prânz cald pentru 60 de copii aflaţi în dificultate.

Fundaţia Comunitară Iaşi îşi doreşte prin Fondul “Ideile tale schimbă Iaşul” să sprijine proiecte care dezvoltă atitudini civice şi aduc o schimbare la nivelul mentalităţii colective şi a comportamentului.

Asociația Salvați Copiii Iași își propune să ajute 40 de mame și gravide din mediul rural și să îmbunătățească calitatea vieții copiilor cu vârste între 0-5 ani, reducând astfel considerabil rata mortalității infantile.
Programul YouthBank al Fundaţiei Comunitare Iaşi are scopul de a încuraja implicarea tinerilor în viaţa comunităţii şi de a oferi o alternativă la petrecerea timpului liber.

Persoanele care doresc să susţină una sau mai multe cauze pot intra pe site-ul oficial www.swimathon.fundatiacomunitaraiasi.ro şi se pot înscrie pe formularul pus la dispoziţie pentru susţinători. Susţinerea lor se poate realiza în două moduri: fie oferind o sumă de bani pentru fiecare lungime de bazin pe care o parcurge o echipă de înotători a cauzei respective, fie prin susținere directă a cauzei, oferind o sumă fixă de bani.
Swimathon Iași se va desfăşura în data de 5 iulie la Ştrandul Municipal Iaşi, începând cu orele 16.00. Este un eveniment aflat la a doua ediţie şi este organizat de Fundația Comunitară Iași.

Leave a Reply

Notice!

Please enable widgets in sidebar!