SOFTVISION – 15 ani de performanta in IT

De 15 ani SOFTVISION investește în potențialul angajaților săi. Compania românească specializată în dezvoltarea de soluţii şi servicii software aniversează anul acesta 15 ani de la înfiinţare. Compania dezvoltă aproximativ 160 de proiecte pentru peste 80 de clienți și numără aproape 850 de angajați, plănuind să atingă numărul de 1000 de angajați până la finalul anului. ”Am pornit la drum în 1998 cu o echipă mică de 3 angajați, dar bine sudată, iar primele comenzi au dus la creșterea echipei. Apoi, an de an am avut o creștere constantă, ne-am dezvoltat permanent portofoliul de clienți și de servicii și am ajuns în 2013 să ne desfășurăm activitatea în aproximativ 15 sedii în România și S.U.A., cel mai recent fiind deschis anul acesta, în luna mai, la București”, a afirmat George Stan, Directorul General SOFTVISION.

Pentru a marca cei 15 ani de activitate a companiei, la finalul lunii iunie a fost organizată o petrecere aniversară dedicată tuturor angajaţilor. Destinaţia aleasă a fost litoralul românesc – staţiunea Costineşti, complexul Vox Maris. Evenimentul a fost organizat în semn de recunoştinţă şi apreciere pentru toţi angajaţii care prin dăruire şi perseverenţă au contribuit la creşterea continuă a companiei şi au adus performanţă. ”Petrecerea ce a avut loc pe litoral nu este primul eveniment de acest gen organizat în SOFTVISION. Am ales din nou o locație pe litoral pentru a celebra cei 15 ani ai companiei și pentru a surprinde angajații în mod plăcut. Am avut parte de trei zile frumoase, pe malul mării, cu un program variat: plajă, cină festivă, petrecere în cadrul căreia am premiat cei mai buni angajați, am înălțat lampioane și ne-am distrat. Evoluția SOFTVISION se datorează valorilor noastre: dorința de a crește împreună, motivarea pentru client și pasiunea pentru noutate. Vom continua să credem şi să investim în potenţialul tuturor angajaților noștri”, a adăugat Nicoleta Maier, specialist Relații Publice.

În cadrul SOFTVISION a existat o preocupare constantă pentru dezvoltarea potențialului angajaţilor, iar anul 2013 reprezintă o intensificare în acest sens. Conceptul SOFTVISION University are rolul de a dezvolta competențele și cunoștințele membrilor atât prin oferirea de acces la diferite certificări, cursuri, cât și prin oportunități de participare la evenimente naționale și internaționale. ”Prin intermediul acestui concept, de la începutul anului au fost alocate peste 11 700 de ore de studiu de care au beneficiat 621 dintre angajați, în cadrul unor sesiuni de specializare și certificări. Cele mai importante dintre acestea sunt Design Patterns, Agile, cursuri de pregătire a unor certificări externe consacrate precum Java Programmer Certification – Java SE 7 Certified Programmers, cursuri de pregătire pentru tehnologii Microsoft, ISTQB Foundation și ISTQB Advanced Level”, a declarat Sorin Stan, reprezentantul SOFTVISION University.

Tot în cadrul SOFTVISION University, prima parte a acestui an a fost marcată și de prezența companiei la cele mai importante evenimente din lumea IT. ”Am avut reprezentanți la AnDevCon, conferința dezvoltatorilor pe Android care a avut loc în luna mai la Boston, dar și la TechEd, conferința organizată în luna iunie de către Microsoft în Madrid. Tot în luna iunie, doi dintre colegii noștri au beneficiat de ocazia de a participa la WWDC – Apple Worldwide Developers Conference, organizată de către Apple în San Francisco. În primăvara acestui an, doi dintre colegii noștri au participat la seminarul Oracle Core Mechanisms of the Database, ce a avut loc la Oracle University Training Centre din București, suținut de Jonathan Lewis, un consultant renumit în soluții Oracle Database. Totodată, în cadrul comunității de QA din SOFTVISION am organizat un Tech Talk avându-l ca invitat special pe Scott Barber, lider în domeniul Performance Testing, speakerul conferinței NEXT organizate de SOFTVISION în 2012. În următoarea perioadă vom continua să fim prezenți la cele mai cunoscute evenimente pentru a fi mereu la curent cu noutățile și pentru a ține pasul cu schimbările din domeniu”, a concluzionat Sorin Stan.

SOFTVISION este compania românească de dezvoltare software cu sediul central în Cluj-Napoca, fiind totodată prezentă în Baia-Mare, București, Iaşi, Timişoara şi San Jose (California, SUA). În cei 15 ani de activitate ne-am specializat în oferirea de servicii de programare, dezvoltare de aplicaţii şi produse software, furnizarea de servicii de testare, asigurarea calităţii şi suport, în domenii variate: telecomunicaţii, finanţe, media, servicii medicale etc. Cu o echipă formată din peste 850 de profesionişti, SOFTVISION valorifică expertiza sa în utilizarea limbajelor de programare şi a tehnologiilor de ultimă oră – iOS, Android, Java, C#, .NET/Windows, PHP, JavaScript, Database, Application/Web server, Test Automation etc. – în scopul oferirii unor servicii la înalte standarde de profesionalism, menite să depăşească expectanţele clienţilor săi din S.U.A. şi Europa. Portofoliul de clienţi al SOFTVISION include firme renumite la nivel internaţional precum Microsoft, Toshiba, Verizon, Alcatel, IBM, Sharp şi Procter & Gamble.

Leave a Reply

Notice!

Please enable widgets in sidebar!