Radio ZU ramane lider si continua sa creasca pe piata din Romania

Radio ZU este liderul absolut al audientelor in capitala si isi continua cresterea pe piata de radio din Romania. Rezultatele ultimului val de masuratori ale Studiului de Audienta Radio realizat in perioada 14 ianuarie – 28 aprilie 2013 de catre IMAS – Marketing si Sondaje SA si GfK Romania – Institut de Cercetare de Piata SRL confirma pozitia de lider a radioului la care Buzdugan si Morar dau trezirea in fiecare dimineata.

ZU este postul de radio preferat de 261.000 de bucuresteni in fiecare zi si detine o cota de piata de 11.3%. Pe locul doi in top la o diferenta de 24.500 de ascultatori se pozitioneaza Radio Romania Actualitati, iar pe locul trei, la distanta de 77.100 de ascultatori si detinand o cota de piata de 6.8%, se afla postul de radio Kiss FM. Pentru Radio ZU aceasta este a 12-a oara cand isi confirma pozitia de lider in cei 4 ani de existenta.

VEZI AICI fotografii de la Forza ZU, concertul care a adunat in fata Palatului Culturii 100.000 de oameni

La nivel national, Radio ZU urca inca o pozitie in top si se situeaza acum pe locul 3. DJ-ii de la ZU saluta in fiecare zi un total de 1.738.900 de fani. Astfel, Radio ZU se pozitioneaza pe locul trei in topul celor mai ascultate posturi de radio din tara.

Fenomenul ZU este in continua crestere in Romania. Vineri, 17 mai, Radio ZU a organizat cel mai mare concert al anului. Pe scena evenimentului au urcat 30 de artisti romani. 100.000 de oameni au venit in Piata Palatului din Iasi ca sa vada Forza ZU – cel mai mare karaoke din Romania.

VEZI AICI fotografii de la Forza ZU, concertul care a adunat in fata Palatului Culturii 100.000 de oameni

Leave a Reply

Notice!

Please enable widgets in sidebar!