Misavan – pentru gospodina din tine

Misavan s-a gandit la mine ca la un adevarat gospodin si din acest motiv acum ceva vreme in urma mi-a oferit un cadou de nerefuzat. Sincer sa fiu, nu m-am bucurat eu prea mult de toate cele ce se gaseau in cutia primita, dar am reusit sa o fac pe mama mea fericita. Am primit tot felul de nebunii de curatat gresie si faianta, parchet, inox, cada, odorizante, bureti si manusi de protectie plus multe altele. Acum daca ar fi sa imi dau cu parerea despre ele credeti-ma ca ar trebui sa ii i-au un interviu mamei mele ca sa pot afla ce si cum reuseste fiecare produs de la Misavan sa ii satisfaca nevoile gospodaresti, dar din ce am observat, cada este mult mai curata, a disparut rugina care se depune in timp, toate chiuvetele din casa sunt mai stralucitoare decat atunci cand se foloseau alte produse de acest tip, odorizantele au un miros foarte interesant si persista in timp.. cred ca cel mai bine ar fi sa accesati situl celor de la Misavan www.produse-de-curatenie.ro si veti descoperi produse de curatare pentru fiecare camera din casa voastra, produse de o calitate foarte buna la preturi decente.

Sincer sa fiu acum cel mai mult mi-a placut solutia pentru inox, chiar aveam o problema ca in timp se depunea calcar si bateria de la baie sau bucatarie pareau parca vechi, de pe vremurile bunicilor, desi ele erau cumparate cu 2 ani in urma, cu solutia asta de la Misavan chiar am reusit sa le redau stralucirea, ba o simpatica domnisoara venind intr-o “vizita” la mine m-a intrebat daca mi-am luat robinete noi si i-am zis ca nu si a ramas surprinsa. Oricum nu credeam ca s-ar fi priceput ea la din astea dar totusi e un aspect interesant pentru divele din zilele noastre.

Daca ar fi sa continui in necunostinta de cauza as incepe sa seman cu Bahmuteanca ca in reclamele cu Dry Cooker si parca nu as vrea sa incep in stilul teleshopingului cu chestii precum “aceste produse mi-au schimbat viata”.

Descopera promotiile Misavan dedicate gamelor: produse de menaj, produse profesionale de curatenie, produse din hartie, articole din plastic, articole de unica folosinta, produse de ambalare, ambalaje din hartie, articole de petrecere, dispensere si candele.

Leave a Reply

Notice!

Please enable widgets in sidebar!