Experţii “Three Wine Men”, Londra, impresionaţi de Rară Neagră de Purcari

Vinăria Purcari a participat la evenimentul Three Wine Men, care a avut loc la Lord’s Cricket Ground, în Londra. Evenimentul organizat de celebrii experti de vin britanici – Olly Smith, Oz Clarke și Tim Atkin – a fost vizitat de peste 2.000 de vânzători şi amatori de vin.

Toate cele trei vinuri, Alb de Purcari, Rară Neagră de Purcari şi Negru de Purcari au avut o popularitate imensă la publicul londonez. Mai mult, Tim Atkin, renumitul jurnalist internațional de vinuri, a rămas impresionat de gustul și buchetul unic a Rară Neagra de Purcari, care este produs dintr-un soi de struguri autohton, specific doar Republicii Moldova.

Oz Clarke, deţinătorul titlurilor “World Wine Tasting Champion“, 1982 şi “Wine Challenge Personality of the Year“, 2009, şi-a amintit cu drag cum a degustat Negru de Purcari câțiva ani în urmă. El a avut doar cuvinte de laudă pentru Vinăria Purcari, menționând: “Purcari are o istorie bogată și tradiții vechi. Am contramandat vizita mea în Moldova de 2 ori, dar voi vizita neapărat această vinărie în primăvara anului viitor.”

Leave a Reply

Notice!

Please enable widgets in sidebar!