Grupul Strauss lansează TOTTI CAFFÈ – Cafeaua artei şi inovaţiei a adunat cei mai iubiţi artişti şi personalităţi

Grupul Strauss, singurul producător internaţional de cafea cu fabrică în România, a lansat aseară “bijuteria coroanei”, cafeaua profesională TOTTI. Înconjurat de artişti, muzicieni, personalităţi din show-biz şi antreprenori, brandul super premium de espresso italian a delectat simţurile invitaţilor cu o experienţă redefinită a cafelei.

Obţinut prin selecția de boabe de cea mai bună calitate, din locații exotice din întreaga lume, TOTTI Caffè a făcut aseară o demonstraţie de forţă a originalităţii şi autenticităţii universului TOTTI Caffè.

Inovatorul reţetar TOTTI Caffè
Renumitul mixolog Marian Beke, recunoscut în întrega lume pentru cocktailurile spectaculoase cu cafea, a încântat invitaţii cu un reţetar inovator, ajutat de o echipă de barista profesionişti.

6 reţete, create pentru fiecare din cele 6 stări de spirit TOTTI Caffè, au dat noi perspective gustului delicat, cu tente de ciocolată, aromă densă şi cremă aurie a cafelei TOTTI. Combinaţii autentice cu cafea, alcool, spumă de ciocolată, miere, mentă, îngheţată, tutun, ulei de nucă de cocos şi cele mai surprinzătoare fructe, au transmis degustătorilor o stare de spirit pentru fiecare dimensiune a personalităţii TOTTI Caffè, inspirând invitaţii să se simtă inovatori, nonconformişti, eleganţi, provocatori, rebeli şi trendsetteri.

TOTTI Caffè, artă şi inovaţie
Asocierile spectaculoase de arome şi gusturi ale cocktailurilor TOTTI au inspirat 3 artişti să picteze manual ceştile şi paharele de cocktail, creând adevărate lucrări de artă care dau o altă perspectivă savurării TOTTI.
Ana Wagner, fondatoarea atelierului WagnerArte, împreună cu Alexandru Ciubotariu, cunoscut şi ca Ciubi sau Pisică Pătrată şi coordonator al „Istoriei Benzii desenate din România’, şi creatorul de benzi desenate Robert Obert au lucrat o ediţie limitată de 250 de ceşti şi pahare pentru cei care au fost alături de TOTTI la lansare.

MoonLight Breakfast au întregit întreaga experienţă senzorială, încheind evenimentul cu un concert care a transmis perfect spiritul inovator şi libertatea de exprimare a brandului TOTTI CAFFÈ.

TOTTI Caffè şi Nuova Simonelli
TOTTI Caffè este destinată exclusiv consumului HORECA. Blendul este ideal pentru a fi folosit în aparate profesionale de espresso, luându-şi ca partener faimoasa companie italiană Nuova Simonelli, cu experiență și tradiție în producția de espressoare încă din 1936. Punând foarte mare accent pe inovație, cercetare, dezvoltare de noi soluții și testare permanentă împreună cu baristas, Nuova Simonelli este recunoscută la nivel internațional: espressor oficial al World Barista Championship, premiat Compasso d’Oro pentru inovație în design, pentru primul aparat ergonomic și aplicații de ultima oră.

DESPRE GRUPUL STRAUSS ROMÂNIA
Strauss Coffee este a 4-a companie producătoare de cafea din lume în ceea ce privește achizițiile de cafea verde, iar în ultimii 7 ani s-a remarcat drept unul dintre producătorii de cafea cu cea mai rapidă ascensiune. Grupul este o companie internațională listată la bursă, cu peste 70 de ani de experiență în domeniu. Este activ pe 5 continente, deține sute de mărci și are circa 14.000 de angajați. Activitățiile Strauss Coffee se axează pe categoria de cafea prăjită, măcinată, dar și alte produse complementare de cafea, produse care vin ca o soluție pentru piața AfH (Away-from-Home), hoteluri, restaurante, cafenele și servicii de cafea pentru birou. Compania este unul dintre jucătorii principali ai piețelor de cafea din Europa Centrală și de Est, Brazilia sau Israel și se clasează pe locul 1 sau 2 în majoritatea piețelor în care operează.

Leave a Reply

Notice!

Please enable widgets in sidebar!