Alice te trimite la Piscul Negru de Paste

Am citit pe blogul lui Alice cum ca organizeaza un nou concurs in care ofera ca premiu 2 nopti de cazare la Hotel Piscu Negru de pe Transfagarasan.

Au trecut cativa ani buni de cand am fost pe Transfagarasan si asta pentru ca locuind in Iasi, drumul e cam lung si obositor. Transfagarasanul este sacrificiul comunistior prin sangele poporului, cred ca stiti istoria si cate vieti au pierit la constructia drumurilor de pe acolo, nu?

Uitandu-ma pe situl Hotelului Piscul Negru, acolo unde in concursul organizat de Alice te poti caza doua zile daca castigi si vad un peisaj demential, un loc in care parca societatea moderna nu si-a pus amprenta astfel incat sa te inebuneasca cu ceea ce se petrece in viata cotidiana. In plus observ ca prin preajma exista atractii interesante, iar modul de a face rezervari este unul foarte usor, fara sa fie nevoie sa te invarti pe zeci de pagini pana gasesti un simplu contact.

Majoritatea romanilor sunt obisnuiti ca de 1 mai sa iasa la gratar cu prietenii sau sa iasa la distractii noctrune, eu unul prefer un 1 Mai pe Transfagarasan, o plimbare in natura, un peisaj cum doar in filme vezi, liniste si relaxare.

In apropierea Hotelului Piscul Negru sunt mai multe atractii turistice locale: 3 Pesteri declarate monument al naturii, Cetatea Poenari, Lacul si Barajul Vidraru, Cascada Capra, Lacul Capra si Lacul Balea. Cred ca le-am vizitat pe toate, dar le-as revedea cu mare placere si interes de fiecaredata cand vin prin zona Transfagarasanului. As incepe cu Barajul Vidraru, Lacul Balea si cele trei pesteri declarate monument al naturii.

Ca recomandare si ca sfat, atat ca amplasare cat si ca preturi, Hotelului Piscul Negru este solutia aproape perfecta, mai ales ca acum in apropierea sarbatorilor pascale exista si o oferta greu de refuzat:
Oferta pentru Paste 2013 = 500 ron
5 nopti cazare cu Mic dejun + Cina inclusa in pret
Gustare in noaptea de Inviere
Petrecere traditionala in prima zi de Paste cu mancaruri alese si muzica buna

Ce parere aveti?

Leave a Reply

Notice!

Please enable widgets in sidebar!