200.000 Euro, 82 mp si 2700 de perechi de pantofi: Noul magazin IL PASSO din Palas Iasi

IL PASSO, unul dintre cei mai mari retaileri autohtoni de pantofi şi accesorii, anunţă deschiderea celui de-al 12-lea magazin al reţelei, la Iaşi, în noul Palas Mall. Aceasta este cea de-a doua unitate a brandului în oraşul din estul ţării şi va fi inaugurat pe data de 31 mai, în urma unei investiţii de 200.000 Euro.
Cel mai nou magazin din Palas Iaşi va avea o suprafaţă de 82mp şi peste 2700 modele de încălţăminte şi accesorii pentru femei şi bărbaţi. Deschiderea noii locaţii din Iaşi urmează la scurt timp după inaugurarea magazinului cu numărul 11, în Electroputere Parc Craiova.

“Ne întoarcem în oraşul din care a pornit povestea IL PASSO, iar acest fapt nu poate decât să mă bucure. Vorbim aici cu un public educat şi înclinat spre modă, care apreciază modelele şi calitatea produselor IL PASSO. Noi le oferim acum un spaţiu modern şi primitor, care alături de cele mai noi colecţii, le va asigura clienţilor noştri o experienţă de cumpărături extrem de plăcută”, a declarat Petru Chiriac, Managing Partner IL PASSO.

Prima colecţie disponibilă în magazinul IL PASSO din Palas Iaşi va fi cea de Primăvară-Vară 2012. Astfel, începând cu luna iunie, ieşenii vor găsi în noul magazin IL PASSO pantofi eleganţi şi produse casual din materiale de calitate şi cu design avangardist, ce răspund nevoii de stil şi respectă cele mai noi tendinţe din marile capitale ale modei internaţionale.

În prezent IL PASSO operează 11 magazine deschise în Bucureşti, Braşov, Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi şi Timişoara. Reţeaua de distribuţie este completată de magazinul online lansat în 2011.

Leave a Reply

Notice!

Please enable widgets in sidebar!